izieeda...

izieeda telah berada dalam dunia fotografi sejak dari tahun 2007. berpengalaman mengambil gambar-gambar Majlis Perkahwinan,Majlis pertunangan,Majlis Hari Jadi,Majlis Graduasi,Majlis Rasmi sambutan Hari raya,dan majlis perpisahan bagi kakitangan yang bersara atau bertukar ke luar,dan lain-lain lagi.
Kesemua Perkhidmatan di datangkan dalam pakej yang menarik dan berpatutan,Mutu imej adalah yang terbaik seiring dengan ketelitian editor dalam memenuhi kepuasan pelanggan dalam menghasilkan karya yang boleh disimpan sepanjang masa.
Izieda berada di Perak,Selangor,Seremban dan Kuala lumpur.Untuk keterangan lanjut anda boleh menghubungi izieeda.blogspot.com
izieeda sedia memberi keindahan seni fotografi kepada anda.Dalam blog ini saya juga akan kongsikan sebahagian pengalaman kehidupan saya sebagai seorang jurugambar..Terima Kasih kerana mengunjungi blog ini..=)

izieeda photography menawarkan kepada anda perkhidmatan fotografi dari harga yang murah dan berpatutan sesuai dengan pakej yang di pilih...
1. Pastikan pakej yang anda pilih sesuai dengan acara majlis anda.
2. Fotoshoot untuk OUTDOOR(WEDDING) adalah PERCUMA. (harga pakej tidak akan berubah jika dibatalkan)
3. Pakej juga tidak berubah jika anda tidak melaksanakan seluruh acara. Anda perlu bijak memilih pakej yang sesuai. Jika perlu anda boleh berbincang dengan kami.
4. Setiap pakej hendaklah didahulukan deposit mengikut pakej yang mana bayaran minimum adalah kira-kira RM300.00. Jika berlaku pembatalan kami akan memulangkan wang deposit kepada anda sebanyak RM200.00 dan baki RM100.00 dianggap kos kerugian kami kerana menolak tempahan lain setelah anda membuat pengesahan untuk tempahan perkhidmatan fotografer pada hari tersebut.
5. Untuk mendapatkan salinan DVD bagi setiap pakej, anda perlu menjelaskan semua bayaran mengikut pakej yang dipilih SEMINGGU sebelum majlis diadakan. Jika bayaran masih berbaki.... salinan DVD akan disertakan bersama album kemudian yang mungkin terpaksa anda tunggu. .
kepercayaan hendaklah di beri 100% kepada kreativiti,kerja,gaya,gambar dan service yang di beri...
-CEO-

Rabu, 3 Julai 2013

edit custom album

 Majlis perkahwinan ekin zuma ..contoh custom album..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan